Opleiding Holistisich Transformatie Therapeut

Gepubliceerd mei 20, 22
3 min read

Energetisch Therapeut

Zit jij met angsten waarvan je niet loskomt? Holistische EMDR kan ingezet worden als jij te maken hebt gehad met een heftig trauma zoals een ongeval, pesten, incest, een ziekte, oorlogstrauma, verlies van een dierbare, scheiding, enzovoort. Met holistische EMDR zou je van deze trauma’s los kunnen komen. Klankschaal massage/ontspanningssessie Maak kennis met de klankschaal ontspanningssessie bij ons in Assen (Cursus Energetisch Therapeut Allround) (Opleiding tot Holistisch Therapeut).

Hoog SensitiefOpleiding Holistisch Therapeut

We geven individuele maar ook voor een kleine groep klankschaal ontspanningssessies. Tijdens deze sessie word je ondergedompeld in het geluid en de trillingen van de klankschalen. Een totale ontspanning van lichaam en geest. Wij gebruiken de klankschalen soms ook tijdens de meditaties (elke woensdagavond na opgave) (Over onze opleiding - Holistische Gezondheidstherapie).

Energetisch Therapie

Holistisch Therapeut OpleidingHolistisch Energetische Therapie 2022

Holistische geneeskunst is gericht op de mens in zijn geheel. opleiding holistisch therapeut. Holistisch stamt af van het woord Holos dat ‘geheel, allesomvattend’ betekent. Tijdens mijn behandelingen hanteer ik een holistische aanpak. Dat wil zeggen op fysiek – mentaal – emotioneel – energetisch en spiritueel niveau. Vanuit de holistische visie bestaat alles uit energie.

Cursus Energetisch Therapeut AllroundEnergetisch Therapeut

Als je energie lekker stroomt, voel je je goed en gaan de dingen moeiteloos in je leven. En vaak zit er ergens in ons systeem wel een blokkade. Zo’n blokkade is energie die langzaam beweegt of zelfs stilstaat. Daar hoef je geen last van te hebben of je accepteert het omdat je de oorzaak kent en weet dat het tijdelijk is (denk bijvoorbeeld aan verdriet na het verlies van iemand of iets).

Opleiding Spiritueel Coach

Wat nodig is, is dat de energie in je systeem weer gaat doorstromen en blokkades worden opgeheven. Wanneer je niet lekker in je vel zit, kan het best zijn dat de oorzaak van jouw probleem ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Zo kan een lichamelijke klacht een mentale, emotionele of een energetische oorzaak hebben en andersom (wat is holistisch).

Als Holistisch Therapeut ga ik met jou op zoek naar de blokkades die je hinderen en help ik je om jouw energie weer in beweging te brengen. Dit doe ik door gebruik te maken van energetische technieken en coaching, met Reiki als basis (holistische therapeut). Bij de behandeling geef ik via mijn handen universele energie (Reiki) door.

Holistisch Coach Opleiding

Holistische GeneeskundeHolistische Geneeskunde

Door mijn ruime ervaring op invoelend, spiritueel en analytisch gebied kunnen we een specifieke aanpak kiezen die bij jou past - opleiding reiki. Vanuit een holistische visie belicht ik jouw hulpvraag en kijk ik graag samen met jou naar diepere oorzaken van jouw klacht. Ik help jou in het verkrijgen van inzicht in de situatie óf om de oorzaak van het probleem of de klacht te achterhalen.

  • Reiki Trainer
  • Holistisch Energetisch Therapeut
  • Holistisch Coach
  • Online cursussen


In het geval van chronische klachten zijn er doorgaans meer behandelingen nodig - holistische huisarts. Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is - Holistisch energetische therapie 2022.


Holistisch Coach OpleidingOpleiding Energetisch Therapeut

Wat is een holistisch therapeut?

Een holistisch energetisch therapeut ziet de samenhang van diverse klachten en kan door middel bijvoorbeeld reading en healing op energetisch niveau de blokkades in het lichaam vinden en trachten deze te op te heffen.

Wat zijn holistische mensen?

Je kijkt naar jezelf als mens in z'n totaliteit. Want, volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit betekent dat zowel je eet- en leefwijze evenals je emotionele gesteldheid plus ook erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt.

Wat zijn verpleegkundige visies?

Een visie op verplegen ontwikkelt een verpleegkundige gedurende haar loopbaan en opleiding( en) door vanuit de theorie aangereikte en geleerde opvattingen te combineren met in de praktijk ervaren en ontwikkelde opvattingen.

Wat is mijn visie in de zorg?

De visie van een organisatie zie je terug in het handelen en in de cultuur van medewerkers. Die cultuur is bepalend voor de kwaliteit van de zorg en dienstverlening in een zorgorganisatie. In de praktijk van de zorg is de visie van de organisatie de weergave van hoe mensen tegen hun cliënten aankijken.
Holistische Geneeskunde Opleiding

Meer van Massage mat

Navigation

Home

Latest Posts

Opleiding Reiki

Published Jun 16, 22
6 min read

Opleiding Holistisch Therapeut

Published Jun 16, 22
6 min read